Over Fitles Gouda

‘Kom in beweging en voel u fit, soepel en gezond’

In de fitlessen werken we op muziek aan uw conditie en bewegingsvrijheid. De lessen zijn bedoeld voor mensen vanaf 60+. In afwisselende oefeningen zorgen we voor kracht en souplesse in het lichaam. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en er is een prettige sfeer tijdens de lessen.

Door het volgen van anatomische principes kunnen we ons richten op het versoepelen van dagelijkse bewegingen. De muziek maakt dat u het materiaal makkelijk kunt volgen en versterkt het plezier tijdens het bewegen. Lees ook dit recent onderzoek wat aantoont dat dans op latere leeftijd een gunstiger effect heeft op het brein, dan een regulier fitness-programma:

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnhum.2017.00305/full

Als u na een gratis proefles aan de lessen wilt meedoen betaalt u € 29,50 per 4 lessen. Met een garantie van een totaal aan 40 lessen per seizoen. De lessen beginnen om 9.10 uur en om 10.10 uur, beide lessen duren een uur.

Wacht niet langer en stel uw vragen of meld u direct aan voor een gratis proefles door te mailen naar ilsevanhaastrecht@gmail.com. Of bel met: 06-44750166

Ilse van Haastrecht is in 2009 afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie. Sindsdien treedt ze op als danseres en geeft dans- en bewegingslessen in Nederland. Naast haar werkzaamheden in de dans bestudeert ze de menselijke anatomie en bewegingskunde.

pexels-photo-374694

 

Advertenties